Ca 200 deltakere tok turen opp årets utgave av Koboltgruve Opp. Løpets totalvinner ble Vestre Spone’s egen Per Kristian Nygård på tiden 17.59 som holdt til en knusende løyperekord i den sjette utgaven av motbakkeløpet. Blant kvinnene var Merete Weng raskest med tiden 21.12. Også I år var det god deltagelse i juniorklassene og ungdomsklassen. Martin Kirkeberg Mørk løp fort i ungdomsklassen på tiden 20.42, som uoffisielt er den raskeste tiden i ungdomsklassen i Koboltruvene Opp sin historie. I jenteklassen var søster Emma Kirkeberg Mørk raskest med tiden 22.25. Juniorklassen ble vunnet av Ole Petter Fjeld på tiden 19.08 og Siri Moholth på tiden 25.10.

Nytt av året var “Labb og Line bakkeløp” for de alle minste deltakerne. Løpet på ca 350m hadde 17 deltakere som alle fikk flotte premier gitt av Sparebank 1 Modum. Barneløpet vil selvsagt arrangeres neste år også!

Vi håper deltakere, publikum og funksjonærer koste seg, og kommer tilbake neste år – 22.august 2015.

Resultater ser du her…